Twee verdachten voor beroving aangehouden

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op dinsdag 2 oktober de 36-jarige Maikel M. en de 33-jarige Raoel D. aangehouden.

Dit tweetal wordt ervan verdacht eerder op diezelfde dag een houthandelaar aan de Martin Luther Kingweg te hebben beroofd. De twee verdachten waren gewapend met scherpe voorwerpen en verlieten na hun daad de plek in een groen gelakt voertuig richting Paranam met medeneming van een geldbedrag in SRD.

Na de melding van de beroving werd er door de Centrale Meldkamer een algemene oproep gelanceerd voor de diverse eenheden op het veld. Het RBTP speelde hierop in en hield de verdachten kort na de beroving aan. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Maikel en Raöel werden samen met het in beslag genomen voertuig overgedragen aan recherche Midden. De twee verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.