Buurtmanager Rijsdijk en Jeugdvoorlichting KPS houden motivatie sessies voor scholieren te Onverdacht

De buurtmanager van het ressort Rijsdijk, de majoor van politie K. Pengel heeft op woensdag 24 april 2024 samen met medewerkers van de afdeling Jeugdzaken motivatie- en voorlichtingssessies gehouden voor leerlingen van MULO Onverdacht en O.S. Onverdacht. Deze sessies hebben plaatsgevonden in het André Brahim stadion in het district Para van 09.00 uur v.m. tot en met 12.00 uur v.m. in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van het districtscommissariaat van Para. De scholieren zijn geïnformeerd geworden over de verschillende strafbare feiten zoals: feitelijke aanranding, diefstal, bedreiging, seksueel misbruik, mishandeling, vechten, gangvorming op de scholen, vernieling en porno grafie. Daarnaast werd ook de nadruk gelegd op de gevolgen van deze strafbare feiten. Met het oog op het derde kwartaal die is ingegaan, moet de motivatie ertoe leiden dat de leerlingen elkaar positief beïnvloeden om betere schoolprestaties te behalen. Daarbij is het heel belangrijk dat zij op hun gedrag letten tegenover hun ouders/verzorgers, de leerkrachten en hun medescholieren.


De scholieren kregen als boodschap mee om social media nuttig te gebruiken en bij elke confrontatie met één of andere strafbare feit altijd en direct de politie in te schakelen via het nummer 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau. Het belang van een diploma (s) ligt in jouw toekomst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.