Operatie “Zero Tolerance” houdt jeugdigen aan met gestolen bromfiets; één hunner voortvluchtig

boeien

De politie van het bureau Livorno heeft in het kader van Operatie “Zero Tolerance” op woensdag 24 april 2024 de verdachte T.V. (16), met een donkergroen gelakte bromfiets van het merk Yamaha aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Bosch Reitz Weg staande gehouden.

De verdachte die in de omgeving van Het Vertrouwenweg in het district Wanica woonachtig is, kon de herkomst van het rijtuig niet aangeven. Aangezien hij geen bescheiden van de bromfiets kon overleggen en hetgeen hij de wetsdienaren voorhield ongeloofwaardig overkwam, werd hij aangehouden en vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Livorno. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat T.V. met twee kompanen de bromfiets op een adres aan de Carthagoweg moet hebben weggenomen. Op aanwijzing van de verdachte T.V. werd zijn 21-jarige kompaan C.B. die woonachtig is in de omgeving van de Pierpontweg in de kraag gevat. De andere kompaan D.D. (19) werd op zijn woonadres opgespoord doch niet aangetroffen.

T.V. en C.B. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van D.D. wordt gewerkt.
Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.