Bekendmaking/Public Announcement

Politie opzoek naar juiste personalia vissers betrokken bij zeepiraten aanval
Het onderzoeksteam van het Korps Politie Suriname dat belast is met het onderzoek van de zeepiraten aanval gepleegd in de nacht van 27 op 28 april is opzoek naar de juiste personalia van vissers betrokken bij de zeepiraten aanval.
Het is van belang voor de politie om een volledige lijst met de juiste gegevens( naam, voornaam, geboorte datum, ID nummer of paspoortnummer) van de slachtoffers te hebben.
In dit kader worden familieleden opgeroepen om zich zo spoedig als mogelijk te begeven naar de afdeling Kapitale Delicten, gevestigd aan de Havenlaan Zuid nummer 1, beter bekend als politie bureau Nieuwe Haven, bovenste verdieping, met medeneming van relevante documenten( copie Id kaart, paspoort en foto). De afdeling Kapitale Delicten is te bereiken op de nummers 403645/403252.
Op de samenleving wordt een beroep gedaan om informatie die kan bijdragen aan opheldering van deze zaak te delen met de politie. Dit kan persoonlijk geschieden of telefonisch op voornoemde nummers of via de gratis tiplijn 179.
Deel dit bericht zoveel als mogelijk

Police request for personal information victims of pirates attack
The investigation team of the Surinamese Police that is conducting the investigation where as a series of pirates attacks has taken place in the evening of April 27 last is urgently seeking contact with relatives of the victims. It is very important to have a list with a correct identification of the victims such as name, sure name, date of birth, ID or passport.
In this regard relatives are invited to visit the department Kapitale Delicten which is located at Havenlaan Zuid number1, also known as police station Nieuwe Haven upstairs.
Also taking along relevant documents such as a copy ID card, passport and a picture.
The department Kapitale Delicten can be reach at 00597403645 or 00597403252.
Any information which can contribute to this investigation can be shared personal or by the above mentioned numbers or by the free tip line 179.
Please share this message

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.