Update: Autobestuurder vermoedelijk na aanrijding mishandeld en overlijdt in ziekenhuis: Dader mishandeling ingesloten

Het Arrestatie Team heeft op woensdagavond rond 23.00 uur de 35-jarige verdachte Giovanni S. alias ‘Bolo’ aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Giovanni wordt ervan verdacht de 34-jarige autobestuurder Clifton van der Clous te hebben mishandeld, nadat hij een bromfietser op de weg naar Bigi Poika had aangereden. De veroorzaker kwam op zaterdag 23 maart op de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo te overlijden.

De politie van Zanderij kreeg de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets op de weg naar Bigi Poika en dat er sprake moest zijn van zware persoonlijke ongelukken.

De politie trof  de autobestuurder Clifton die niet aanspreekbaar was in een recreatiezaal. Hij was vastgebonden en vertoonde letsels op zijn voorhoofd en rechterschouder. De bromfietsbestuurder was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD-poli te Bigi Poika.

Het slachtoffer Clifton die militair bleek te zijn, werd door de Militaire Politie overgebracht naar SEH en liet kort na aankomst het leven. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten en Militaire Politie.

Giovanni S. is in beeld gebracht en bleek te zijn uitgeweken naar het binnenland. Na informatie te hebben uitgewerkt, kon de verdachte door het Arretstatie Team worden aangehouden op de weg naar Apoera.

De verdachte geeft toe het slachtoffer Clifton met een eind hout slagen te hebben toegebracht aan het hoofd. De obductie wees uit dat het slachtoffer door middel van een hard voorwerp slagen is toegebracht en heeft hij ten gevolge daarvan een schedelbasisfractuur opgelopen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Giovanni in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.