Gemengd team politie en andere veiligheidsdiensten houden drie verdachten aan; één hunner heengezonden

Een gemengd team van de politie heeft op donderdag 16 mei 2024 in het kader van “Operatie Zero Tolerance” na bekomen informatie een gezamenlijke operatie uitgevoerd op een locatie te Winti Wai in het ressort Latour.

Daarbij zijn de verdachten K.M. (44) die woonachtig is in de omgeving van de Kraboedoinstraat, S.G. (38) die woonachtig is in de omgeving van de Brunetteweg en J.M. (28) door dit team aangehouden, aangezien zij een illegale wisselkantoor hielden en op diezelfde locatie ook drugs verhandelde en illegale overmakingen deden. Bij een ingesteld onderzoek werden een hoeveelheid hasj, fijnwegers, verpakkingsmateriaal, telefoontoestellen, een personenauto alsook een geldbedrag aan SRD en valuta in beslag genomen.

De drie verdachten zijn samen met de in beslag genomen goederen ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Latour. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn K.M. en S.G. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl J.M. na verhoor is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.