Politie Albina houdt moordverdachte aan

De politie van het bureau Albina heeft op zondag 5 februari de 34-jarige moordverdachte Milton M. ongeveer 9 km verwijderd van de Oost Westverbinding nabij een kamp opgespoord en aangehouden met in zijn bezit een scherp voorwerp.

Milton wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van 5 februari de 65-jarige Jeroem Daily aan de Oost-Westverbinding te Jango Pasi in het disrtict Marowijne om het leven te hebben gebracht.

De politie van het bureau Albina kreeg in de ochtend van 5 februari een telefonische melding van een jager dat een lijk van een manspersoon zich bevond op eerder vermelde locatie. De wetsdienaren speelden direct in op de melding en troffen bij aankomst het lichaam van het slachtoffer Jeroem aan dat geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van Jeroem vast.

Naar zeggen van de beller was hij vroeg in de ochtend gaan jagen en zag bij terugkeer een manspersoon met een scherp voorwerp in zijn bezit wiens hand besmeurd was met bloed. Hij vond dit vreemd, liep verder en bij het naderen van een kamp zag hij het ontzielde lichaam van Jeroem en schakelde direct de politie in.

De wetsdienaren spoorden direct de verdachte Milton op en hielden hem ongeveer 9 km verwijderd van de Oost Westverbinding bij een andere kamp aan. Het scherp voorwerp dat op hem werd aangetroffen is door de politie in beslag genomen. Het motief tot het plegen van zijn daad is vooralsnog onbekend.

Het ontzielde lichaam van Jeroem is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.