Twee gewonden en materiële schade bij aanrijding te Nieuw Nickerie

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op donderdag 16 mei 2024 op de kruising gevormd door de Skrivimankotistraat en de Washabo- en de Kapuristraat, raakten beide automobilisten C.T. (34) en S.S. (28) gewond. De voertuigen hebben zware materiële schade opgelopen.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie kreeg omstreeks 14.30 uur die dag, de melding van de aanrijding en deed de locatie aan voor onderzoek. De wetsdienaren constateerden bij aankomst dat C.T. met haar voertuig reed over de Skrivimankotistraat, komende vanuit de Walther Hewittstraat en gaande in de westelijke richting. De bestuurder S.S. reed over de Washabostraat en kwam vanuit de richting van de Cassaveweg, gaande in de richting van de Kapuristraat. Ter hoogte van het kruispunt gevormd door de Skrivimankotistraat en de Washabo- en de Kapuristraat, heeft C.T. door onoplettendheid geen voorrang verleend aan S.S., met als gevolg de aanrijding.

S.S. werd per ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC), terwijl C.T. per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp van het MMC heeft aangedaan. Het rijbewijs van C.T. werd ingevorderd, aangezien zij met een vervallen rijbewijs reed. S.S. is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

Het onderzoek van deze aanrijding wordt voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.