Honderd twee overtreders op de bon gezet voor overschrijding maximum snelheid

De Motor Suriveillance Dienst van de politie heeft in de week van zondag 11 tot en met zaterdag 17 februari eenhonderd en twee autobestuurders bekeurd voor het overschrijden van de maximun snelheid op de plekken waar de verkeerscontrole zijn uitgevoerd.

De rijbewijzen van 17 overtreders zijn vanwege de hoge snelheid die zij hadden ontwikkeld, ingevorderd. Vijf en twintig bestuurders die hun veiligheidsgordel niet hadden vast gezet, zijn proces-verbaal aangezegd.

Gebleken is tijdens deze controles dat 46 verkeersdeelnemers hun voertuig niet hebben herkeurd. Ook zij ontkwamen de boete oplegging niet. Vijf van de bestuurders hebben, ondanks zij niet in het bezit zijn van een rijbewijs, deel genomen aan het verkeer.

Verder zijn bij deze controles ook vijf verkeersdeelnemer op de bon geplaatst voor het rijden met een defecte koplamp of voor het rijden met andere verlichting dan de wet voorschrijft.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.