Bromfietser overlijdt na aanrijding met stilstaand vrachtvoertuig

De 20-jarige Joshua Bruining is, in de avond van dinsdag 16 november aan de J.S.P Kraag weg ter hoogte van plantage Invernis te Coronie, na een verkeersongeval om het leven gekomen.

De politie van het bureau Coronie kreeg de melding van het Command Center, dat een man tegen een stilstaand vrachtvoertuig was gebotst en geen teken van leven vertoonde. De wetsdienaren koersten derwaarts voor onderzoek en troffen een man op het wegdek aan.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de bromfietser kwam aangereden vanuit de richting van Burnside gaande in die van Groningen. De 49-jarige P.D. had motorpech en parkeerde het vrachtvoertuig dat hij bestuurde aan de linkerzijde van de weg onder een straatlantaarn.

De bromfietser die vermoedelijk met een hoge snelheid reed en geen deugdelijke valhelm op had, lette bij die gelegenheid niet voldoende op. Daarbij kwam hij in botsing met de achterzijde van het vrachtvoertuig met het noodlottig gevolg voor hem.

De arts werd door de politie ingeschakeld en stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

De bromfiets van het slachtoffer Joshua Bruining is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.