Bromfietser eerste verkeersdode in 2019

De 32-jarige Soeradj, Lachman is op zondag 6 januari in het ziekenhuis overleden nadat hij op donderdag 3 januari was aangereden in het district Saramacca.

De politie kreeg op donderdag 3 januari de melding van een aanrijding aan de Mr. P. Chandishawweg tussen een bromfietser en een vrachtwagen waarbij er sprake was van zwaar lichamelijk letsels. Op de plek troffen de wetsdienaren het verkeersslachtoffer Lachman en de vrachtwagenchauffeur aan.

Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur  reden hij en Lachman in dezelfde rijrichting  over de P. Chandi Shawweg komende vanuit de richting van Uitkijk. Dat hij en zijn mede inzittende opmerkten dat de bromfietser lachman geruime tijd zigzag over de weg reed. Dat hij achter Lachman reed.

Voorts dat hij op een gegeven moment besloot om de bromfietser Lachman  in te halen. Dat terwijl hij  Lachman passeerde hij via zijn linker zijspiegel zag dat die plotseling op zijn bromfietser naar rechts uitweek en dat hij- lachman- tegen de linker achterzijde van de vrachtwagen aankwam en op het wegdek viel.

Bromfietser Lachman was niet aanspreekbaar en is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo vervoert alwaar hij ter verpleging werd opgenomen.  Op zondag 6 januari gaf de heer Soeradj, Lachman de geest.

De vrachtwagenchauffeur is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van de heer lachman  is voor obductie in beslag genomen. Lachman is de 1e verkeersdode van dit jaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.