Arrestatie Team houdt verdachten autodiefstal aan

Een benadeelde deed op vrijdag 28 september aangifte van diefstal van zijn voertuig door onbekenden op het politiebureau ressort Latour. Na uitgewerkte informatie is gebleken dat het voertuig, door de daders van een andere kentekennummer was voorzien en op een adres in het district Para was ondergebracht.
Bij het achterhalen van het voertuig is de 39-jarige Iwan M. door het Arrestatie Team aangehouden en overgebracht. Het voertuig is in beslag genomen. Het onderzoek leidde naar de 42-jarige Benito W. die ook werd opgespoord. Bij de aanhouding van de verdachte Benito is op hem aangetroffen en in beslag genomen een vuistvuurwapen met scherpe patronen, een aantal hagelpatronen, tire rip en drie paar handschoenen.
Beide verdachten zijn met alle in beslag genomen goederen overgedragen aan de politie van Latour. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Iwan en Benito ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.