18-jarige aangehouden en opgesloten voor mishandeling

De politie van Ressort Paramaribo heeft op 31 december 2018 de 18-jarige student Ichiro, C. aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling.
In verband met de oudejaarsviering waren er feestactiviteiten in de binnenstad. De 26-jarige beveiliger Vincent, H. constateerde dat enkele jongeren met flessen gooiden. Ichiro maakte deel uit van die groep jongeren.
Om het erger te voorkomen begaf de bewaker zich naar de groep jongeren en sprak hun omtrent hun ontoelaatbaar gedrag. Er ontstond op een gegeven moment een schermutseling tussen Ichiro en de beveiliger waarbij Ichiro de beveiliger met een drinkglas op het hoofd sloeg. Ten gevolge van die slag liep de beveiliger een barst verwonding op het hoofd op. Ichiro liep een snijverwonding op aan zijn hand.
Medewerkers van het beveiligingsbedrijf schoten hun collega te hulp; waarna Ichiro en de beveiliger Vincent, H. overgebracht werden naar de politie van het ressort Centrum. Zij werden vervolgens gebracht naar de Spoed Eisende Hulp te Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp.
Uit het politioneel onderzoek is komen vast te staan dat het slachtoffer Vincent vanwege de opgelopen letsel ter observatie in het ziekenhuis moest worden opgenomen en dat hij voor verdere behandeling is verwezen naar een neuroloog.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.