Verdachten ter zake zware mishandeling en vernieling aangehouden

De politie van het bureau Flora heeft op zondag 14 augustus de 25-jarige Mark N. en Giovanni M. (28) ter zake zware mishandeling en vernieling aangehouden.
De twee manspersonen kwamen elkaar op die bewuste dag voor een winkelpand aan de Floralaan tegen. Giovanni was gezeten in zijn voertuig dat aldaar geparkeerd stond. Mark vermoedde dat Giovanni die een agressieve houding vertoonde hem zou aanvallen, aangezien hij een tijdje geleden met een neef van Giovanni had gevochten.
Als reactie hierop bewapende Mark zich met een scherp voorwerp en bracht zijn tegenstaander een steekverwonding toe in zijn linkerschouder. Ook nam hij een scherpvoorwerp uit de auto van Giovanni weg.
Ondanks de steekverwonding pakte het slachtoffer een auto accu uit zijn voertuig en vernielde voorruit van het voertuig van Mark daarmee. De politie die ter plaatse verscheen sloeg Mark in de boeien en werd de gewonde man voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Het scherpvoorwerp waarmee het strafbare feit is gepleegd en het weggenomen scherpvoorwerp uit de auto van Giovanni zijn achterhaald en n beslag genomen.
Zowel Mark als Giovanni zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.