Drie verdachten ter zake winkel diefstal aangehouden

De verdachten S.M.( 36), S.R.(40) en M.V. zijn door de Recherche van Regio Paramaribo op dinsdag 14 mei 2024 aangehouden.

Tegen deze verdachten heeft een winkeleigenares de vorig week aangifte gedaan ter zake diefstal van dure parfums uit haar winkel aan de Wilhelminastraat. Op camerabeelden is duidelijk te zien waar de verdachten op verschillende momenten zich in de zaak begaven. Eén hunner hield de arbeider zogenaamd aan de praat, waardoor de twee anderen de gelegenheid kregen om de parfums weg te nemen en in hun tas te plaatsen. De verdachten werden vervolgens opgespoord en aangehouden. De drie verdachten hebben afzonderlijk toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit., maar de parfums inmiddels te hebben verkocht.

De verdachten S.M., S.R., en M.V. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.