Steekincident met dodelijk afloop; vrouw en mannelijke oppas aangehouden

De 32-jarige Braziliaan N.C.C. heeft in de middag van vrijdag 12 april 2024 na een steekincident op een adres aan de Amazonestraat ter plekke het leven gelaten.

De politie van het bureau Munder deed na een melding dat een  slachtoffer met een steekverwonding zich op eerder aangegeven adres bevond, de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde met een steekverwonding in zijn halsstreek op de vloer in de keukenruimte  aangetroffen. Ook de mannelijke oppas (F.C.C. (21) werd in de woonkamer met het zwak begaafd kindje van 3 jaar, van het Braziliaans koppel aangetroffen.   Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat man en vrouw vermoedelijk ruzie kregen die moet zijn uitgemond in een steekpartij met voor de man het noodlottige gevolg. Het steekvoorwerp is in een wasbak in de keuken gevonden. Zowel  de vrouw M.S.R. (33) als de mannelijke oppas F.C.C. zijn als verdachten aangemerkt en  door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten die eveneens op de locatie waren in de boeien geslagen. Hierna is het tweetal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, alwaar beiden ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) zijn beide verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van N.C.C. is in opdracht van het O.M. door de politie ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.