Sael B. opgespoord en aangehouden door Recherche Oost

De 53-jarige benadeelde Roberto L. die beveiligingsambtenaar is, deed op zondag 8 augustus aangifte ter zake diefstal van zijn schoudertas op het politiebureau te Albina. Volgens verklaring van de aangever is zijn tas inhoudende SRD 6.500, Euro 70, zijn dienstvuistvuurwapen met twintig scherpe patronen en een patronenhouder met twintig scherpe patronen weggenomen.
Op die bewuste dag was de benadeelde betrokken bij een aanrijding aan de Emmastraat te Albina. Hij stapte vervolgens uit zijn voertuig en begaf zich naar de bestuurder van het ander voertuig, met wie hij in botsing was gekomen. Bij die gelegenheid kwamen verschillende manspersonen zich met de aanrijding bemoeien.
Terwijl Roberto in gesprek was met de andere partij, merkte hij op een bepaald moment op dat een bij hem onbekende manspersoon over het portier van zijn auto hing en direct daarna wegging. Na beëindiging van het gesprek met de andere bestuurder, liep de aangever terug naar zijn voertuig en viel het hem op dat zijn schoudertas met inhoud uit zijn auto was verdwenen.
De politie van Albina kreeg op maandag 9 augustus van een onbekende manspersoon een telefonische melding dat de tas met inhoud van Roberto zou worden achtergelaten bij het lijkenhuis van Albina aan de Nieuwe weg. Naar aanleiding hiervan, kwam na een ingesteld onderzoek door de politie een bootsman in beeld. Deze werd door de wetsdienaren van Albina opgespoord en aangehouden. Na te zijn voorgeleid is de bootsman na verhoor heengezonden.
Hierna werd de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van regio Oost, die belast is met het verder onderzoek. De rechercheurs werkten de bekomen informatie uit en constateerden dat Sael de tas inhoudende de eerder aangeven goederen uit het voertuig van de benadeelde Roberto had weggenomen. Deze verdachte werd vervolgens opgespoord en op een locatie te Albina aangehouden. In opdracht van het Openbaar Ministerie is Sael in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.