RBTP houdt verdachte schietincident aan

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op zaterdagavond 31 oktober de 31-jarige Virendra N. aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.  Virendra wordt verdacht van zware mishandeling en overtreding van de Vuurwapen Wet. Uit het voorlopige politie onderzoek is komen vast te staan dat hij  de 23-jarige R.A. heeft neergeschoten met een vuistvuurwapen.

R.A. schoot een vrouw te hulp die lastig gevallen werd door Virendra. Virendra wachtte tot dat R.A. weg liep en schoot hem van achteren neer. R.A. werd in een van zijn bovenbenen geraakt.

De politie heeft een illegaal vuistvuurwapen en twee alarmpistolen in het bezit van Virendra aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer is per ontboden ambulance over gebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Virendra N. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek van deze strafzaak.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.