Maurits aangehouden voor vernieling autoruiten en schuifraam

De 52-jarige Maurits M. is op vrijdag 27 april aangehouden door de politie van het ressort Santo Boma. De politie kreeg in de late avond van donderdag 26 april de melding dat een manspersoon te keer ging en vernielingen pleegde aan de Kamlawatieweg.
Op het adres troffen de wetsdienaren de verhitte Maurits aan die vier autoruiten heeft kapot geslagen met een eind hout. Ook het schuifraam van de woning van een mevrouw is door hem vernield.
Drie van de eigenaren van de voertuigen kennen de verdachte niet en hebben niets te maken met het probleem tussen Maurits en de vierde persoon K.K. Volgens verklaring van de verdachte moet de vrouw hem een geldbedrag van SRD 3000 betalen, maar zij weigerde hem het geldbedrag te geven. Aanleiding voor hem om te keer te gaan.
Volgens de mevrouw is zij Maurits slechts SRD 650 schuldig. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Maurits ontkent de vernielingen te hebben gepleegd.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Maurits voor vernieling ingesloten.
De politie van Santo Boma onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.