“Operatie Zero Tolerance” houdt twee verdachten aan ter zake smokkeldecreet, overtreding WVM en vuurwapenwet

In het kader van “Operatie Zero Tolerance” heeft de politie, na verkregen en uitgewerkte informatie, op woensdag 15 mei 2024 de twee verdachten, W.V. (48) en W.P. (52) die beiden woonachtig zijn in de omgeving van de Kennedyweg in hun woonomgeving in het district Para aangehouden. Volgens de verkregen informatie moest het tweetal zich op dat aanhoudingsadres bezighouden met illegaal smokkelwaar, vermoedelijk drugs en wapenhandel.

Tijdens deze actie, is zij gestuit op 2 illegale vuistvuurwapens met munitie, een illegaal jachtgeweer kaliber 12 met munitie, zes dozen inhoudende illegale flessen alcohol en twee dozen illegale sigaretten alsook een hoeveelheid hasj en geldbedragen in SRD en Euro. Deze zaken werden in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen. Hierna werden de in beslag genomen goederen en de verdachten hangende het onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio midden voor.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte W.P. na verhoor heengezonden, terwijl de verdachte W.V. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.