Eerste wedstrijd PVV voor het seizoen 2014-2015

pvv team

De Politie Voetbal  Vereniging (PVV) is op donderdag 11 september haar eerste meetmoment voor het seizoen 2014-2015 gestart.  PVV die dit competitiejaar zal uitkomen in de 1e klasse van de Surinaamse  Voetbal Bond  (S.V.B.)nam het in het  Franklin Essed stadion op tegen S.V. Flora  van de Nieuwe Generatie Voetbalbond (NGVB). Na een doelpuntloze eerste helft, scoorde Donovan Dieko van PVV de enige treffer  in deze wedstrijd en bezorgde de politieploeg hiermee de overwinning.

De wedstrijden worden gespeeld in de bekercompetitie  van de S.V.B. In deze competitie bekampen ploegen van de topsectie (hoofd- en eerste klasse) en geselecteerde ploegen van de diverse lidbonden elkaar . In de eerste ronde van deze competitie is PVV in een poule ingedeeld met de ploegen van WBC, Transvaal en S.V. Flora. Op zondag 14 september  treft PVV in deze competitie de ploeg van Transvaal. Deze wedstrijd vangt aan om half vijf en wordt gespeeld in het Andre Kamperveen stadion aan de Letitia  Vriesdelaan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.