Dronken oom ingesloten voor mishandeling en vernieling

De 43-jarige S.J. is op woensdag 24 maart door de politie van het bureau Flora voor vernieling en mishandeling aangehouden. Dit heeft zich aan de Floralaan in het ressort Flora voorgedaan.
Het slachtoffer J.S. deed op dinsdag 23 maart aangifte van de bovengenoemde strafbare feiten tegen haar oom S.J. tevens de verdachte. Zij verklaarde bij de politie dat haar oom op die dag in beschonken toestand thuiskwam en zonder enige aanleiding te keer ging met zijn moeder.
J.S. probeerde hem te kalmeren, maar zij werd integendeel aangevallen door haar oom. Hij greep haar aan haar hals vast en heeft zij enkele klappen in het gezicht moeten incasseren. Hierna liet S.J. haar los en nam  vervolgens de benen. Zij liep door deze mishandeling een zwelling op aan haar voorhoofd en klaagde van pijn.
Kort daarna kwam hij weer opdagen met een steen in zijn hand, die hij tegen één van de ramen van het huis gooide. Het raam ging stuk en als gevolg hiervan liep een ander nichtje snijwonden op aan haar linkerarm, voorhoofd en rechterbeen. J.S. en haar nichtje werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo, voor het bekomen van medische hulp.
De verdachte J.S. werd op diezelfde dag opgespoord en dronken op het woonadres aan de Floralaan aangetroffen en aangehouden. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en gaf toe dat hij op het moment van het gebeurde onder invloed van alcohol verkeerde. Verder heeft hij bekend een steen te hebben gegooid tegen het raam van de woning, maar ontkent echter zijn nichtje J.S. te hebben mishandeld.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.