Drie verdachten aangehouden in een berovingszaak

De verdachten Collin E. (26), de 30-jarige Rinaldo H. en Randy M. (24) zijn op woensdag 7 april door de Recherche van Regio West aangehouden voor gepleegde beroving.
De 39-jarige benadeelde deed van deze beroving aangifte bij de politie van het bureau Nieuw Nickerie. Volgens zijn verklaring stond hij in de nacht van dinsdag 6- op woensdag 7 april voor een restaurant naar een lift uit te kijken. Op een gegeven moment werd hij door drie bij hem onbekende mannen aangevallen. Daarbij nam het drietal met geweld een gouden halsketting, een oorbel, een geldbedrag in Surinaamse Dollars en een zaktelefoon van hem weg.
Na een ingesteld onderzoek, door het recherche team, werd de verdachte Collin in beeld gebracht. Hij werd opgespoord en op zijn woonadres te Nieuw Nickerie aangehouden. Na de aanhouding van Collin, meldden zijn twee kompanen Rinaldo en Randy zich aan bij de Recherche van Regio West.
Het drietal ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Ze geven wel toe dat zij het slachtoffer slagen hebben toegebracht. Dat zij het slachtoffer geslagen hadden omdat zij vonden dat hij verdacht deed.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld voor diefstal door middel van geweldpleging.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.