Drie inbrekers ingesloten door Recherche Paramaribo

De verdachten Arno G. (29), Krishnapersad M. (46) en de 47-jarige Vishwanand B. zijn op woensdag 12 mei door de recherche van Paramaribo opgespoord en aan de Watermolenstraat aangehouden.

Het drietal wordt ervan verdacht in de maand april 2021 en in het eerste weekend van de maand mei 2021 verschillende winkel inbraken te hebben gepleegd in het centrum van Paramaribo. Daarbij zijn er diverse goederen weg genomen. De buitgemaakte goederen zijn nog niet achterhaald.

Bij de voorgeleiding hebben alle drie verdachten toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Ook bekenden zij meerdere inbraken te hebben gepleegd op andere locaties in het stadscentrum.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten zijn betrokken bij deze inbraken. Aan hun opsporing wordt gewerkt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.