8 personen opgesloten na aangifte gedaan door slijterij eigenaar

Op woensdag 4 augustus heeft de eigenaar van een slijterij aangifte gedaan ter zake onder andere gekwalificeerde diefstal, gekwalificeerde verduistering en heling. De aangifte is gedaan op de afdeling Kapitale Delicten.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat werknemers van de aangever dranken, waarvoor niet betaald was, gaven aan de 47- jarige verdachte Patricia, V. Zij kwam met haar voertuig bij de slijterij waarna werknemers van de slijterij dranken in het voertuig plaatsten zonder dat daarvoor betaald was. Patricia moet een kleine onderneemster zijn die ook dranken verkoopt.
Behalve Patricia zijn inmiddels ook aangehouden: Demelzo B. Rouchen D.,( beiden 23 jaar ), Andrew B. (21); Puja A. (27), John W. (20), Nelissi A. (26) en Denzo P. (24).
Alle acht verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen zullen plaatsvinden in deze strafzaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.