18-jarige moeder zet zwavelzuur en Lysol op lippen baby en peuter

De 18-jarige Silby J. is op zaterdag 28 april door de politie van het ressort Latour voor mishandeling van haar kinderen aangehouden.

De jonge-dame ging vanwege relatie problemen over tot het smeren van Lysol en zwavelzuur aan de monden van haar 12 maanden oude baby Ezechiel en de 3-jarige peuter Safhiem. De familieleden die dit op tijd opmerkten, brachten de twee kinderen heel gauw naar de Spoed Eisende Hulp voor medische behandeling. Zij werden ter observatie opgenomen.

De baby heeft een rode wang door de handeling van de jonge moeder overgehouden. De peuter heeft geen letsels opgelopen. De behandelende arts heeft geconstateerd dat er geen inwendige inname van de desinfecterende middelen heeft plaatsgevonden bij de kinderen.

Na de aangifte is Silby opgespoord en aangehouden. De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten voor onder andere zware mishandeling en poging kinderdoodslag. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan politie Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.