Woordenwisseling tijdens het gokken eindigt in steekpartij; ‘Hein’ ingesloten

Twee gokkers, ene ‘Hein’ en ene ‘Pukkie’ kregen in de vroege ochtend van dinsdag 2 oktober tijdens het dobbelen een woordenwisseling in een illegale gokhuis aan de Ramboetangstraat. Om erger te voorkomen verliet ‘Hein’ de locatie, achterna gezeten door ‘Pukkie’ die hem om rekenschap vroeg.

‘Hein’ negeerde hem en liep regelrecht naar zijn woning, waar hij zich terug trok.

Toen ‘Pukkie’ opmerkte dat het stil was en er vanuit de woning geen reactie kwam, gooide hij met stenen op de woning. ‘Hein’ bewapende zich met een scherp voorwerp en kwam via de achterdeur van de woning naar buiten.

De twee gokkers geraakten wederom in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. Tijdens de worsteling bracht ‘Hein’ zijn uitdager ‘Pukkie’ met het scherpvoorwerp een steekverwonding toe in zijn rechter boven bil.

Een omstander bracht de gewonde uitdager voor medische hulp naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden en verwezen naar zijn huisarts.

De verdachte, de 44-jarige Heinrich E. alias ‘Hein’ is door de politie van het ressort Flora aangehouden. Het scherp voorwerp is in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ‘Hein’ in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.