Voetganger aangereden en overreden; verkeersbarometer 23

De 36-jarige voetganger Carlo Cayenni is in de vroege ochtend van zondag 29 april op een verlaten gedeelte op de weg naar Brownsweg aangereden en vermoedelijk door andere auto’s overreden.
De politie van het ressort Brownsweg kreeg om 06.15 de melding van een voorbijganger dat een manspersoon dodelijk is aangereden. Daar aangekomen werd het slachtoffer verminkt op het wegdek aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de voetganger in de vroege ochtend door de slechte verlichting op dat gedeelte van de weg is aangereden door een voertuig. Deze bestuurder is doorgereden en liet Carlo in hulpeloze toestand achter.
Het slachtoffer moet daarna enkele keren door andere auto’s zijn overreden. De voetganger was met bloot bovenlijf en gekleed in een donkerkleurige lange broek en is door de familie geïdentificeerd. Carlo had geen vaste- woon en of verblijfplaats en had de gewoonte om te lopen van Brownsweg naar Paramaribo en omgekeerd.
Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De autobestuurder is nog niet achterhaald. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.