Vier verdachten aangehouden voor Fraude en oplichting; tien voertuigen achterhaald

De verdachten Armiro S. (27) en Edgar T. (21); Ganesh K. alias Virtoe (23) en de 18-jarige Shared A.  zijn  respectievelijk op 26, 27 en 28 mei voor onder andere oplichting van een ondernemer door de politie aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit viertal wordt ervan verdacht een aantal personenauto’s bij verschillende auto verhuurbedrijven te hebben gehuurd die zij vervolgens hebben doorverkocht.

De verdachten hebben hierbij gebruik gemaakt van valse documenten zoals een vals rijbewijs en nummerbewijzen. Er zijn inmiddels 10 voertuigen achterhaald en in beslag genomen. Deze voertuigen zijn in het belang van het onderzoek en ten behoeve van de rechtmatige eigenaren bij de opkopers in beslag genomen.

De afdeling Fraude, die met het onderzoek is belast, doet wederom een beroep op belanghebbenden om ter voorkoming van ongerief, alvorens tot de aankoop van een voertuig over te gaan de status hiervan eerst goed te onderzoeken bij de afdeling Verkeer Technische Dienst (VTD) van het Korps Politie Suriname (KPS) te Geyersvlijt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.