Verkeersbarometer stijgt met overlijden bromfietser naar 29

De 55-jarige bromfietser Santiperkash Doebar is op maandag 21 mei na te zijn aangereden door een pick-up overleden.

De politie van ressort Nieuwe Haven kreeg via de Centrale Meldkamer een melding van een aanrijding op de kruising van de Prinsen- en de Waaldijkstraat tussen een personenvoertuig en een bromfietser, waarbij er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Op de plek troffen de wetsdienaren partijen getroffen. De bromfietser lag op het wegdek. Onderzoek wees uit dat de autobestuurder Hendrik R. (53) over de Prinsenstraat reed, komende vanuit de Zwartenhovenbrugstraat richting de Hofstraat. Op het kruisingsvlak verleende deze autobestuurder geen voorrang aan Santiperkash die over de Waaldijkstraat reed. De bromfietser kwam door de slag tegen een andere grijs gelakte pick-up aan die in tegengestelde richting reed. Beide autobestuurders stapten uit en liepen naar het slachtoffer toe. De bestuurder van de grijs gelakte pick-up stapte hierna in zijn voertuig en reed weg.

Bij aankomst van de ingeschakelde ambulance vertoonde het slachtoffer geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het rijbewijs van Hendrik die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd, waarna hij is voorgeleid bij de hulpofficier.

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van de bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 29.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.