“Update”man dood aangetroffen voor winkelpand

In het geval waarbij een dakloze man in de nacht van zondag 13-op maandag 14 oktober om het leven is gebracht in de Domineestraat heeft het Arrestatie Team een verdachte aangehouden. Het betreft in deze de 31-jarige Regilio,K. die een zwerversbestaan leidt.

Regilio,K. is op maandagavond 21 oktober door leden van het A.T. aangehouden in de stad. Hij is vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Regilio hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Het slachtoffer is de 53-jarige Ricardo,Limon. Limon lag op de stoep van een winkelzaak te slapen toen de verdachte hem een aantal keren op het hoofd sloeg met een hard voorwerp. Limon raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plaatse het leven liet.

De reden waarom Regilio,K. het slachtoffer om het leven heeft gebracht is nog niet helemaal duidelijk voor de rechercheurs die belast zijn met het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.