Man dood aangetroffen voor winkelpand

De politie van het bureau Centrum kreeg in de vroege ochtend van maandag 14 oktober omstreeks 04.00 uur van het Command Center de melding dat een manspersoon aan de Domineestraat ter hoogte van het Neumanpad moet zijn mishandeld.
De wetsdienaren gingen ter plaatse en volgens verklaring van een getuige liep die over de Domineestraat en ter hoogte het Neumanpad, voor een kledingzaak zag hij de vermoedelijke zwerver roerloos liggen.
Het slachtoffer is in een slaaphouding aangetroffen voor de kleding zaak met tot zijn borst hoogte een deken. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na een ingestelde onderzoek bestaat het vermoeden dat hij in zijn slaap door onbekenden moet zijn aangevallen. Op zijn gezicht en voorhoofd zijn er letsels aangetroffen. De man moet vermoedelijk met een hard voorwerp zijn mishandeld en door de opgelopen verwondigen het leven hebben gelaten.
Er zijn geen documenten op het ontzielde lichaam aangetroffen waaruit de persoonsgegevens van de man achterhaald konden worden. Het gaat hierbij om een creoolse manspersoon met een geschatte leeftijd van 50 jaar. Hij ging gekleed in een zwarte t-shirt.
Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.