Update: zware aanrijding op de Afobakkaweg met als gevolg twee doden en vier gewonden

De 29-jarige Prehlaad B. is door de politie van de Verkeersunit Regio Midden op maandagmorgen 24 augustus aangehouden.

Op zaterdag 11 juli van dit jaar was Prehlaad betrokken bij een aanrijding op de Afobakkaweg. Daarbij zijn Soenita Ramautarsing en Jane Ramautarsing om het leven gekomen. Prehlaad verklaarde toen dat hij een mede inzittende was. Dat blijkt achteraf niet waar te zijn. Na gedegen onderzoek door de Verkeersunit bleek dat Prehlaad de bestuurder van de auto was waarin een zwaar gewonde en twee doden vielen.

In de maand februari van dit jaar is het rijbewijs van Prehlaad ingevorderd door de politie van Kwatta. Het gevolg van de invordering is dat Prehlaad geen auto mag besturen zo lang hij zijn rijbewijs niet terug heeft gekregen van het Openbaar Ministerie.

Prehlaad is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Hij is opgesloten voor het feit dat hij als autobestuurder betrokken was bij een aanrijding, zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs, waarbij een zwaar gewonde en twee doden vielen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.