Zware aanrijding op de Afobakkaweg met als gevolg twee doden en vier gewonden

De 29-jarige automobiliste Soenita Ramautarsing en haar dochter Jane Ramautarsing zijn na een aanrijding op zaterdagmiddag 11 juli overleden. Deze aanrijding vond plaats op de Afobakkaweg, ter hoogte van mast 14. Moeder en dochter Ramautarsing zijn ter plaatse overleden. In het voertuig bevonden zich als mede inzittenden de heer A.B. en mevrouw S.R. Zij zijn zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie van het bureau Paranam ging ter plaatse voor een onderzoek. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurder F.J. over de Afobakkaweg reed, komende vanuit de richting van Powakka en gaande in de richting van Paranam. Hij was daarbij in het gezelschap van een jonge vrouw.

Volgens verklaring van F.J. werd hij ter hoogte van mast nummer 14 ingehaald door een Toyota Prado. De bestuurder van de Toyota Prado hield daarbij geen rekening met de tegenligger in deze de personenauto dat bestuurd werd door mevrouw Ramautarsing. Mevrouw Ramautarsing week uit om een aanrijding te voorkomen met het gevolg dat zij op de rijhelft van de heer F.J. terecht kwam. De aanrijding die toen tussen de voertuigen van mevrouw Ramautarsing en de heer F.J. ontstond zorgde ervoor dat beide voertuigen zwaar beschadigd raakten en dat doden en gewonden vielen. De bestuurder van de Toyota Prado, die voorlopig als veroorzaker van de aanrijding wordt aangemerkt, is door gereden. De politie is bezig met de opsporing van de bestuurder van de Toyota Prado. De ontzielde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.