Update: Motorfietser omgekomen bij aanrijding

Met betrekking tot het verkeersongeval op woensdagmiddag 22 april op de Zwartenhovenbrugstraat, waarbij de motorfietsbestuurder Lorenzo Veldkamp om het leven kwam, is de 26-jarige automobiliste Xaviera B. als veroorzaker aangemerkt. Hangende het onderzoek heeft de politie haar rijbewijs ingevorderd na overleg met het Openbaar Ministerie.
De automobiliste is als veroorzaker aangemerkt omdat zij het recht doorgaand verkeer heeft doorkruist op de Zwartenhovenbrugstraat. De motorfietsbestuurder Veldkamp kwam, als recht doorgaand verkeer, vanuit de tegenovergestelde richting aanrijden. Hij kwam met zijn motorfiets te vallen en raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plaatse overleed.
Zowel de auto als de motorfiets zijn voor een algehele keuring in beslag genomen door de politie. Er zal een politie dossier worden opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie zal zorgen voor de verdere afhandeling van de zaak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.