Motorfietser omgekomen in het verkeer

De 30-jarige motorfietser Lorenzo Veldkamp is in de middag van woensdag 22 april overleden na een aanrijding met een personenauto op de Zwartenhovenbrugstraat.
De politie van het bureau Centrum deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Op de plek van het gebeurde werd de motorfietser Lorenzo Veldkamp met zware verwondingen op het wegdek aangetroffen. Een ambulance werd ingeschakeld die heel snel ter plaatse verscheen. Veldkamp was helaas al overleden. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.
Uit het voorlopig politie onderzoek is naar voren gekomen dat de automobiliste en de motorfietser Veldkamp, vanuit tegenovergestelde richting, over de Zwartenhovenbrugstraat reden. De autobestuurster kwam vanuit de richting van de Keizerstraat en Veldkamp kwam vanuit de richting van de Burenstraat.
Uit camerabeelden van het Command Center is te zien dat de autobestuurster ter hoogte van het Neumanpad, zijnde een zijstraat van de Zwartenhovenbrugstraat, een maneuver naar rechts maakt. Dat zij haar auto tot stilstand brengt om het recht doorgaand verkeer niet te doorkruisen.
De beelden laten voorts zien dat de heer Veldkamp maneuvrerend tussen andere voertuigen komt aangereden vanuit de tegenovergestelde richting. Hij verliest de controle over zijn motorfiets en komt daarmee op de rijbaan te vallen waarna hij tegen de auto in kwestie op botst. De heer Veldkamp raakt daarbij zwaar gewond met het gevolg dat hij kort daarna ter plaatse de geest geeft.
Het lijk van Veldkamp is hangende het onderzoek, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Centrum overgedragen aan de Verkeersunit van Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.