Pizza leverancier beroofd; daders aangehouden en opgesloten

Leden van RBTP hebben op dinsdagmiddag 10 oktober de 23-jarige gekwalificeerde diefstal verdachte Nicholaas, D. aangehouden op zijn woonadres waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.
In de morgenuren van dinsdag 10 oktober had Nicholaas, samen met een andere man, een pizza leverancier beroofd van diens bromfiets, zaktelefoon, een portemonnee met geld en aan aantal pizza’s. Tijdens het plegen van het strafbaar feit werd de pizza leverancier onder schot gehouden met een vuist vuurwapen.
Toen de leden van het RBTP op het woonadres van Nicholaas aan kwamen was hij bezig met het eten van een van de beroofde pizza’s. Behalve de pizza zijn ook de zaktelefoon en de bromfiets ten huize van Nicholaas aangetroffen en in beslag genomen. Hangende het onderzoek is Nicholaas in verzekering gesteld.
Op vrijdag 12 oktober heeft de kompaan van Nicholaas zich bij de politie aangemeld. Hij is ook door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.