Moeder met twee kinderen dakloos door woningbrand

De politie van het ressort Zanderij kreeg in de derde week van april 2018 via de Brandweer van de luchthaven de melding van een woningbrand in de nabije omgeving van de Johan Adolf Pengelluchthaven.
De Politie en de Brandweer van de luchthaven deden de plek aan. De brandweer deed de nablussingswerkzaamheden. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat het huis bewoond werd door een moeder en haar twee kinderen van vier en twee jaar oud. De vrouw verklaarde buiten de woning te zijn geweest om kleren te hangen. Het oudste kind rende naar haar toe en riep tegen haar moeder dat een matras in brand stond. Het kindje speelde met een aansteker. De moeder rende de woning binnen en redde haar tweede kindje. Een gascilinder is ook nog uit de woning gehaald.
Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning is geheel afgebrand.
De politie doet een beroep op ouders en of verzorgers geen aanstekers, lucifer of andere voorwerpen die vlam kunnen vatten buiten het bereik van kinderen te houden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.