Man dood aangetroffen in Shrigobiendstraat

De 35-jarige Jozef, Dankoi is op vrijdag 6 september dood aangetroffen in de Shrigobiendstraat in het district Wanica. De politie van  bureau De Nieuwe Grond kreeg, via het Command Center,  de melding van een geval van mishandeling in de genoemde straat.

In de straat trof de politie een personenauto aan met het ontzielde lichaam van een manspersoon in dedirecte nabijheid van het voertuig. De man, die naderhand Jozef, Dankoi zou blijken te zijn, vertoonde onder andere een schotverwonding aan zijn hoofd. In de buurt van zijn lijk werd een vuist vuurwapen aangetroffen. Dankoi was werkzaam op het ministerie van Defentie.

Op grond van het plaatselijk onderzoek gepleegd door de tactische en technische recherche bestaat sterk het vermoeden dat Jozef, Dankoi door misdrijf om het leven is gekomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Dankoi voor obductie in beslaggenomen door de politie.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten van de politie  in samenwerking met de Militaire Politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.