Bromfietser, verkeersdode in Nickerie

De 20-jarige bromfietser DerwishIndraj is op zaterdag 3 juni in het verkeer overleden. De politie van Paradise kreeg een melding van een aanrijding aan de Fredericistraat en deed de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen bleek het om een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets te gaan.Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de 53-jarige R. L. over de Fredericiweg reed, richting Nieuw Nickerie, terwijl de bromfietser in tegengestelde richting reed. De autobestuurder moet op een gegeven moment op de andere rijhelft zijn beland met als gevolg een frontale botsing met de bromfietser. Derwish liet ter plaatse het leven. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

R.L. die onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek ingesloten

Met het overlijden van Derwishis de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 29.

Het levenloze lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen. De afdeling Ongevallen Dienst van regio West onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.