Bromfietser Ravil overleden na aanrijding: pick-up bestuurder ingesloten

De 28-jarige bromfietser Ravian Narain is op dinsdag 1 mei op de hoek van de Kennedyweg- en de Wanapasi aangereden door een pick-up die geen voorrang verleende aan het slachtoffer.

De politie van het ressort Rijsdijk kreeg de melding van de aanrijding en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de bromfietser met zware verwondingen aangetroffen en per ontboden ambulance afgevoerd naar de polikliniek van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) te Paranam. Onderweg naar de polikliniek liet het slachtoffer het leven.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat de pick-up bestuurder over de Kennedyweg reed richting Zanderij. Ter hoogte van voornoemde kruising beschreef de 54-jarige autobestuurder Hesdy een rechtse bocht zonder voorrang te hebben verleend aan het doorgaand verkeer, met voor Ravil het noodlottige gevolg.

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk.

Hesdy die in het bezit is van een BE-rijbewijs, is niet bevoegd om met een pick-up deel te nemen aan het verkeer. Zijn BE-rijbewijs is ingevorderd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de autobestuurder in verzekering gesteld.

De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze verkeersslachtoffer landelijk op 25.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.