18-jarige vriend onder bed 14-jarige meisje aangetroffen

De politie van het ressort Uitvlugt heeft op donderdag 1 november de 18-jarige Saniel D. na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De wetsdienaren werden ingeschakeld door bewoners van een woning in het ressort dat een jongeman onder het bed van hun minderjarige dochter is aangetroffen. Bij onderzoek door de politie is gebleken dat Saniel en het meisje reeds 6 maanden een liefdesrelatie hebben.

Bij afwezigheid van de ouders maken de twee verliefden afspraken om elkaar te ontmoeten. Op woensdag 31 oktober toen het meisje wist dat haar ouders niet thuis zouden zijn, maakte zij telefonisch de afspraak met elkaar om op het adres van het meisje te ontmoeten.

Bij terugkeer van de ouders naar huis, zagen zij een vreemde gympie in de woning. De moeder en de vader vroegen hun twee kinderen, waar onder het 14-jarig meisje van wie die gympie was. Beide kinderen gaven aan dat niet te weten.

De ouders vertrouwden de zaak niet en gingen op onderzoek uit. In de slaapkamer van hun 14-jarige dochter troffen zij onder haar bed Saniel aan en schakelden de politie in.

Saniel is ter zake seksueel misbruik van een minderjarige aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Onderzoek heeft uitgewezen dat de verliefden elkaar voor de vijfde keer hebben ontmoet.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.