Zwerver vindt dat klant te lang wacht en gaat groenteman te lijf

De politie van het ressort Livorno heeft op donderdag 19 november de 50-jarige Bagwanpersad H. aangehouden voor mishandeling en bedreiging in twee afzonderlijke zaken. Bagwanpersad bracht enkele dagen terug een man slagen toe, omdat hij vond dat de man hem molesteerde. De man deed aangifte van mishandeling bij de politie die de verdachte opspoorde. Aangezien de verdachte een zwerversbestaan leidt, kon hij niet worden aangehouden. Bagwanpersad die zich op donderdag 19 november bij een groente stand in de buurt bevond, ging  wederom tekeer, maar nu tegen de groenteman.

Bagwanpersad vond dat een klant die groenten was gaan kopen bij de groenteman niet snel genoeg werd geholpen, waardoor hij de groente man bedreigde. Hij pakte een houwer en ging de groenteman achterna. Het gelukte de groenteman te ontkomen aan het gevaar zonder enige letsels te hebben opgelopen. De politie die ter plaatse ging voor onderzoek, heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte voor beide feiten ingesloten.

De politie van Livorno onderzoekt de zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.