Zwerver loopt brandverwondingen op bij woningbrand

De 44-jarige Peter, S. liep op zondag 29 november brandverwondingen op tijdens een woningbrand in het ressort Geyersvljt.

Bij aankomst van de politie op het adres troffen zij het slachtoffer, in deze Peter aan. Peter verklaarde dat hij een kaars had aangemaakt waarna hij in slaap viel. Op een bepaald moment vloog de kamer in brand, waarbij Peter brandverwondingen opliep. Het gaat om een leegstaande hoogbouwwoning, waarvan de bovenverdieping uit hout en de benedenverdieping van steen was opgetrokken. De beneden verdieping is helemaal afgebrand. De eigenaar van het pand is reeds overleden.

Peter die een zwerver bestaan leidt, had zonder toestemming zijn intrek in één van de kamers van de beneden verdieping genomen. De woning was niet op het elektriciteitsnet aangesloten.

De zwerver werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is op de afdeling Intensive Care met 2e en 3e graad brandverwondingen opgenomen in de ziekeninrichting. De politie van Geyersvlijt onderzoekt deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.