Zwerver die vrouw steekverwondingen toebracht aangehouden

De politie van Latour heeft op dinsdag 23 augustus de 27-jarige Muvey L. aangehouden.

Murvey heeft op vrijdag 19 augustus de 45-jarige Winio P. steekverwondingen toegebracht met een scherp voorwerp op een adres te Goede Verwachting.

De wetsdienaren kregen het bericht van een steekpartij via de Centrale Meldkamer en deden het adres aan. Daar aangekomen werd de vrouw bloedend op de grond aangetroffen. Zij was niet aanspreekbaar. Ter hoogte van haar linker borst heeft zij een steekverwonding opgelopen. Volgens verklaring van omstanders begaven de bewoners van de omgeving zich in de morgen naar de tapkraan om water te vullen.

Winio was bezig haar emmer te vullen. Op dat moment kwam Murvey aanlopen. Hij vond dat de vrouw geen water mocht vullen. Er ontstond een woordenwisseling en de vrouw liep weg. De man ging haar achterna, haalde een scherp voorwerp te voorschijn, waarmee hij de vrouw enkele steekverwondingen toebracht.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar er door de chirurg operatief is ingegrepen.  

Murvey maakte zich voor de komst van de politie op die bewuste dag uit de voeten. Na te zijn opgespoord is hij aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Murvey in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.