Zwerver beroofd visser van portemonnee en wordt tijdens zijn vlucht door twee manspersonen van de buit beroofd

De politie van het bureau Centrum heeft op zaterdag 3 juli de 53-jarige Roy K. alias “Sjota” in het stadcentrum aangehouden.
Roy die een zwerversbestaan leidt, wordt ervan verdacht op 3 juli aan de Heiligenweg een visser onder bedreiging van een scherp voorwerp te hebben beroofd van zijn portemonnee met inhoud. Na het geldbedrag uit de portemonnee te hebben gehaald, gooide de zwerver de lege portemonnee weg en sloeg op de vlucht. De benadeelde deed na de beroving aangifte op het politiebureau. Terwijl de aangever bezig was met de aangifte, stapte een getuige het politiebureau binnen met de lege portemonnee van de benadeelde.
Deze getuige gaf de politie te kennen dat een personenauto met twee manspersonen naast de vluchtende zwerver stopten. Zij trokken de zwerver in het voertuig en maakten hem het geldbedrag afhandig. Na hun daad zette het tweetal Roy uit het voertuig en reden in volle vaart weg.
Na een ingesteld onderzoek werd de verdachte Roy door de politie opgespoord en in de directe omgeving van de Heiligenweg aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Roy door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.