Zware botsing op de SWCweg

 

Auto livorno 2

Aan de Sir Winston Churchillweg(SWCweg) was er vanochtend, dinsdag 19 augustus,  een zware botsing tussen een personenauto en een hilux pick up. Door die botsing raakten beide voertuigen in een langs de weg lopende sloot. In de pick-up zaten twee mannen waaronder de 24-jarige bestuurder Ashwin R. Beiden waren onder invloed van alcohol. Een blaastest heeft aangetoond dat de alcoholgehalte van de adem van de chauffeur  ver boven het maximum van 220 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht was. De man was in principe stomdronken. 

In de personenauto zaten een man en een vrouw. De man en de vrouw en de mede inzittende van de pick up zijn zodanig gewond geraakt dat zij zijn opgenomen in het ziekenhuis. De mede inzittende van de pick up zat bekneld in het voertuig. De brandweer wist dit slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. De dronken bestuurder is met de schrik vrijgekomen. Hangende het onderzoek is hij ter ontnuchtering opgehouden op het politie bureau Livorno.

 

“Rijden onder invloed van alcohol is een strafbaarfeit binnen de Rijwet. Rijden onder invloed van alcohol waarbij anderen zwaar lichaam letsel hebben opgelopen of dood zijn gegaan is een strafbaarfeit binnen de Rijwet waarop aanhouding, in verzekeringstelling en gevangenisstraf op staat.”

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.