Zware aanrijding te Welgedacht C weg; slachtoffers niet aanspreekbaar

Bij een zware aanrijding tussen twee personenauto’s in de vroege ochtend van zaterdag 30 september 2023 aan de Welgedacht.C weg zijn 9 personen inclusief de twee automobilisten zwaar gewond geraakt en waren de gewonden niet aanspreekbaar.

De politie van het bureau Santo-Boma die omstreeks 02.45 uur die ochtend de melding kreeg van de aanrijding op eerder vermelde locatie tussen twee voertuigen, waarbij er sprake was van zware materiële schade en persoonlijke ongelukken, deed de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de wetsdienaren is geconstateerd dat beide autobestuurders vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerden, aangezien zij niet goed uit hun woorden konden komen. Ook de mede-inzittenden van beide voertuigen waren vanwege de zware letsels die zij hebben opgelopen niet aanspreekbaar. Met assistentie van de brandweer werden de slachtoffers die bekneld zaten in een der voertuigen, uit hun benarde situatie bevrijd. Acht (8) slachtoffers werden voor medische hulp met de ambulance van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en Surcad vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van AZP. Beide voertuigen zijn  ter herkeuring in beslag genomen. De slachtoffers zijn nog steeds niet aanspreekbaar.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden. Nadere bijzonderheden volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.