Zware aanrijding op de Afobakkaweg eist een dode en meerdere gewonden

De 47- jarige automobiliste Ileen Sandaal is na een aanrijding in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 mei in het ziekenhuis overleden.
De politie van Paranam deed na de melding van een aanrijding te Afobakkaweg, ter hoogte van mast 50, de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen zij drie voertuigen aan waarvan twee zwaar beschadigd waren. De zwaar gewonde mevrouw Sandaal zat beknelt in haar auto. Nadat zij uit het voertuig gehaald was werd mevrouw Sandaal naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar zij het leven gaf.
Mevrouw Sandaal is met haar auto in botsing gekomen met een andere auto. Dat voertuig werd bestuurd door de 20-jarige bestuurster C.C. die vanuit tegenover gestelde richting kwam aangereden. C.C. maakte een verkeerde inhaal manoeuvre op de weg met het gevolg dat zij tegen twee auto’s aankwam, waaronder tegen die waarin mevrouw Sandaal reed.
De aanrijding tussen C.C. en Sandaal was nagenoeg frontaal met grote materiële schade. Alle drie bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Behalve de overledene zijn nog 5 andere personen gewond geraakt variërend in de lijftijd van 17 tot en met 57 jaar. Deze zaak is in onderzoek bij de politie verkeersunit Regio Midden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.