Zware aanrijding met persoonlijke ongelukken in Nickerie

De twee motorfietsers E.K. (48) en J.K. (56) zijn zwaar gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtvoertuig zaterdag morgen 2 september 2023. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de Middenstandspolder in het district Nickerie.

De politie van het bureau Wageningen deed na de melding van de zware aanrijding met persoonlijke ongelukken de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst op de plek werden de motorfietsers E.K. en J.K. die familie van elkaar zijn en niet aanspreekbaar waren, op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance werden zij voor medische hulp afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).
Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de twee motorfietsers over de weg reden komende vanuit Paramaribo en gaande naar de richting van Nickerie. Ter hoogte van de Middenstandspolder was de bestuurder G.J. (66) van het vrachtvoertuig bezig gras te snijden langs de weg. Op een bepaald moment keerde G.J. zijn pick-up om terug te keren naar de richting van Wageningen. Tijdens die manouevre kwam hij dwars op de weg met zijn voertuig, waarbij de twee motorrijders met het vrachtvoertuig in botsing kwamen. Beide motorrijders hebben zware verwondingen opgelopen en werden door twee verpleegkundigen die op dat moment voorbij reden in een stabiele houding geplaatst, waarna zij met de ambulance werden afgevoerd naar MMC.

Het rijbewijs van de vrachtwagen bestuurder G.J. (66) die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het onderzoek van deze aanrijding wordt voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.